Naam :Julian Jaring
Over :

Hi ik ben Julian, Ik ben begonnen met basketball toen ik 6 jaar oud was, dat is al bijna 20 jaar geleden en heb sindsdien geen seizoen gemist!

Mijn eerste jaar in de eredivisie was voor Myguide Amsterdam, naast het spelen in de eredivisieheb ik ook mijn opleiding tot fysiotherapeut afgerond. Tegenwoordig ben ik voornamelijk werkzaam als fysiotherapeut en personal trainer, maar natuurlijk basketball ik nog in de vertrouwde Apollohal.

 

Een topsporter kent een goede balans tussen trainen op de juiste manier en herstel. Optimalefitheid bestaat uit mobiliteit, stabiliteit en kracht, vooral ook in die volgorde. Je moet te allen tijdezorgen voor je lichaam, anders eindigt je carrière als sporter vroeger dan je lief is. Hier op het kamp kan iedereen proeven hoe het is om aan topsport te doen, maar wel met dejuiste begeleiding.

 

Zelf ben ik 7 jaar naar het Mario Bennes kamp gegaan als speler, dit jaar behoor ik met trots voor het derde jaar bij de groep coaches waar ik vroeger zo tegenop keek. Ik hoop de kids die nu naar het kamp gaan, zowel op als naast het veld, een betere speler te maken en ze door een zwareweek van training heen te slepen.

 
 
 

Nieuwsbrief


Geef je nu op voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle evenementen en meer!Inschrijven Nieuwsbrief

Sponsors

American Sports Safaris
American Sports Safaris


Mind Work Productions

Nike
Nike

Deudekom
Deudekom

Moved By People


Rein&Fijn

In2Work
In2Work

Fotoalbum