Privacy Protocol Summer Basketball Camp.

Het Summer Basketball Camp verwerkt uw persoonsgegevens omdat u uw kind heeft opgegeven voor deelname aan het Summer Basketball Camp.
De gegevens die wij verwerken zijn de gegevens die u verstrekt heeft op het inschrijfformulier.
Deze gegevens gebruiken wij tijdens deelname aan het camp en tevens om u te informeren wanneer het bij ons bekend is wanneer het volgende camp gaat plaatsvinden.
Wij zenden u dan het nieuwe inschrijfformulier digitaal toe. Mocht u het inschrijfformulier niet meer willen ontvangen dan kunt u een e-mail sturen naar m.bennes@chello.nl

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens dij wij verwerken
Het Summer Basketball Camp verwerkt geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens.

 

Afmelden nieuwsbrief
Het Summer Basketball Camp verstuurt enkele keren per jaar een digitale nieuwsbrief om u op de hoogte te houden. U heeft ten allen tijden de mogelijkheid om zich uit te schrijven. Deze uitschrijflink is te vinden onderaan elke nieuwsbrief die u ontvangt. U kunt ook een e-mail sturen naar m.bennes@chello.nl indien u de nieuwsbrieven niet langer wil ontvangen.

 

Delen van persoonsgegevens met derden
Het Summer Basketball Camp deelt/verstrekt uw gegevens niet aan derden.


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Het Summer Basketball Camp neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of  er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via m.bennes@chello.nl.

 

 

Privacy Statement

Nieuwsbrief


Geef je nu op voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle evenementen en meer!Inschrijven Nieuwsbrief

Sponsors

In2Work Coaching
In2Work Coaching

American Sports Safaris
American Sports Safaris

Oqium
Oqium

Oqium

Deudekom
Deudekom

Moved By People

Fotoalbum