11 januari 2018,

Een droom die uitkwam.. voor de aller eerste keer in mijn hele leven een NBA match mogen toekijken in mijn favoriete stad namelijk Londen in Groot-BrittanniëπŸ‡¬πŸ‡§ samen met Shem de boer, Mario Bennes, Martin Esajas en natuurlijk de sponsor die de reis voor ons heeft geregeld David Burger met een vriend van hem genaamd Rolf De Klein.

 

Het was een hele “aanpassing” de 1e dag in Londen: Auto’s die op links reden i.p.v. op rechts, de drukke “underground” die je zo snel mogelijk van A naar B bracht, rechts aanhouden op de roltrap voor de gene die haast hadden die dan op links konden gaan, ... het was nog al een heel gedoe, maar naar een tijd werd het een gewoonte.. ik voelde me zeg maar een halve Londenaar die 2 dagen lang😜.

Niet alleen vanwege het openbaar vervoer te gebruiken etc. Maar ook door het eten wat Shem en ik hebben gegeten namelijk Fish and chips.

 

In Londen hebben we ook Raychelle ontmoet, een kennis van Martin die ons ook heeft begeleid tijdens onze 2 dagen in Londen, na de lekkere Fish and Chips🐟🍟 die ik en Shem hebben gegeten zijn we nog door een paar winkels geweestπŸ› en toen kwam voor mij en Shem het moment waar we al heel de dag op gewacht hadden.. de NBA wedstrijd Boston Celtics☘️ tegen Philadelphia 76ersπŸ€ in “The o2 arena” te Londen!

 

Eens dat ik binnenkwam in de zaal voelde het alsof ik aan het dromen was, maar nee.. het was alleen maar realiteit en ik was er echt van aan het genieten samen met de rest van de geweldige wedstrijd van beide NBA teams Zeg maar, de beste wedstrijd die ik ook gezien heb.

 

De dag erna en ook de laatste dag waren we er alweer vroeg uit om de metro te nemen richting Waterloo voor te gaan “Touren” op de fiets samen met een gids door heel het centrum van Londen!🚲 Het was een tour van zo geteld drie uur, maar het waren echt de drie leerrijkste uren die er waren voor mij en genoot er van te horen wat voor een historie achter de stad Londen en haar monumenten zit!

 

Bij deze wil ik zeggen dat dit de mooiste ervaring uit mijn hele leven was en ik dit nooit of te nooit meer zal vergeten dit is iets wat je voor altijd zal bij blijven en niemand van je zal afpakken! Ik heb 2 dagen lang met een big smile door Londen gelopen en kijk er nog altijd op terug met een big smile van mooie foto’s en filmpjes die er gemaakt zijn geweest 2 dagen lang😁. Ik wil ook de mensen hartelijk bedanken die bij mij waren die 2 dagen lang.

 

Martin en Mario die zorgde voor de aangename tijd die ik had, David (de sponsor) die de reis voor ons heeft geregeld en Raychelle voor de begeleiding die ze ons gaf in Londen! HARTELIJK BEDANKT VOOR DEZE GEWELDIGE 2 DAGEN IN LONDEN!!!πŸ™ŒπŸΎπŸ€πŸ‡¬πŸ‡§

 

Verslag Londen 2018

 

Nieuwsbrief


Geef je nu op voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle evenementen en meer!Inschrijven Nieuwsbrief

Sponsors


Rein&Fijn

Deudekom
Deudekom

Moved By People

American Sports Safaris
American Sports Safaris

In2Work
In2Work

Oqium
Oqium

Oqium


Mind Work Productions

Fotoalbum