Naam :Mart Kieftenbeld
Clubs :Akrides IJmuiden
Over :

Ik ben Mart Kieftenbeld, 29 jaar oud en woon in het Twentse Borne.

Op 6 jarige leeftijd ben ik in het westen van het land begonnen met basketball bij Akrides in IJmuiden. Daar heb ik tot mijn 21ste jaar gespeeld. Hoogtepunten waren voorselectie Nederland onder16, 3 jaar spelen in de heren Promotiedivisie en een jaar in de onder20 eredivisie. Lesgeven en coachen fascineerde mij al vroeg en toen ik instroomde op het CIOS was het logisch dat ik ook training ging geven. Ik was toen 15. Uiteindelijk bleek dit de perfecte stap. Door aanhoudend blessureleed stortte ik mij op m'n 21ste definitief op het coachen. Na 2 seizoenen als stage te hebben geleerd van Remy de Wit en Meindert van Veen binnen het CTO Vrouwenbasketball programma, kon ik de overstap maken naar het oosten van het land. In Almelo werd ik fulltime hoofdtrainer bij de Basketball Academy Twente. Dit heb ik 3 jaar met heel veel plezier gedaan.

Nu ben ik alweer bezig aan mijn 3e seizoen in Zwolle, waar ik de onder20 eredivisie damesploeg van Basketball Academy Zwolle coach. Een super organisatie met fantastische faciliteiten om bij te dragen aan de dromen van jonge talenten.

 

Aan de start van mijn eerste avontuur bij het Mario Bennes kamp heb ik er vooral veel zin in! Gemotiveerde jeugd helpen beter te worden is gaaf! De coaching staff is altijd optimaal bezet en ik ben enorm trots dat ik er dit jaar deel van mag zijn! Let's go!!'

 
 
 

Nieuwsbrief


Geef je nu op voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle evenementen en meer!Inschrijven Nieuwsbrief

Sponsors

In2Work Coaching
In2Work Coaching

American Sports Safaris
American Sports Safaris

Deudekom
Deudekom

Moved By People

Oqium
Oqium

Oqium

Fotoalbum