Mario Bennes SUMMER CAMP

Inschrijven

Wil je op de wachtlijst?
We houden 10 plekken vrij
Geef dit aan bij de opmerkingen
Het Summercamp is geschikt voor de leeftijd 9 t/m 18 jaar.

Als je wilt deelnemen aan deze unieke basketballweek moet je er voor zorgen dat je het inschrijfformulier hier beneden volledig invult en vóór 1 juni 2023 € 350,00 hebt overgemaakt op het bankrekeningnummer:

IBAN NL47ABNA0475661524
t.n.v. M.Bennes te Purmerend
o.v.v. Summer Camp 2023 en de naam van de deelnemer.  

Voor dit bedrag krijg je:
- vijf overnachtingen
- drie maaltijden per dag
- professionele training
- medische begeleiding 
- de groepsfoto
- het unieke camptenue
- gratis basketball
Last but not least! - een deelnemerscertificaat
Contactadres:
M. Bennes
Jan Palachstraat 34
1447 XM Purmerend
tel: 0299-468990
(maandag tot zondag van 18.00 tot 22.00 uur).

Als je bent ingeschreven en je kunt om wat voor reden dan ook niet deelnemen bel of mail ons dan wel even, dan kunnen we deelnemers die op de wachtlijst staan nog op tijd benaderen. 
Divider
Divider
Divider
Divider
Divider
Bedankt voor je aanmelding!

De definitieve bevestiging volgt binnenkort met extra informatie. Blijf via onze social media kanalen op de hoogte van de laatste nieuwtjes rondom het Summer Camp!
Foutmelding: het bericht is niet verstuurd, probeer het nogmaals.
Deelname aan sport kan bepaalde risico's inhouden, zoals het oplopen vanblessures. Deelname aan het camp vind geheel op eigen risico plaats. De organisatie en de sponsoren kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor enige schade in welke vorm dan ook. De organisatie behoudt zich het recht voor om foto's gemaakt tijdens het camp te gebruiken en te publiceren zonder recht op vergoeding voor anderen. Inschrijvingen kunnen door de organisatie zonder reden geweigerd worden. 

Iedereen die dit jaar (of voorafgaande jaren) heeft deelgenomen aan het camp zal het inschrijfformulier digitaal ontvangen. Maar inschrijven via het inschrijfformulier gaat natuurlijk altijd sneller!