Iedereen die dit jaar (of voorafgaande jaren) heeft deelgenomen aan het camp zal het inschrijfformulier digitaal ontvangen. Maar inschrijven via onderstaand inschrijfformulier gaat natuurlijk altijd sneller!

 

Omdat we voor deelnemers onder de 18 jaar  toestemming van ouders/verzorgers nodig hebben zullen we na ontvangst van het online inschrijfformulier telefonisch contact opnemen om de inschrijving te bevestigen.

Petra Bennes

Selecteer in welke week je het kamp bij wilt wonen.
Geef aan welke competitie je nu speelt
Soort competitie


Ik geef toestemming voor het verwerken van mijn gegevens *
Aanmelden nieuwsbrief?
 

Inschrijven 2022

Als je wil deelnemen aan deze unieke basketballweek moet je er voor zorgen dat je het inschrijfformulier volledig invult en vóór 1 juni 2022 € 330,00 hebt overgemaakt op het bankrekeningnummer:
IBAN NL47ABNA0475661524 t.n.v. M.Bennes te Purmerend o.v.v. Summer Camp 2022 en de naam van de deelnemer. (Let op dit is een nieuw bankrekeningnummer)
 
Voor dit bedrag krijg je:
- vijf overnachtingen
- drie maaltijden per dag
- professionele training
- medische begeleiding
 
Last but not least!
- een deelnemerscertificaat
- de groepsfoto
- het unieke campshirt
- gratis basketball
 
Contactadres:
P. Bennes
Jan Palachstraat 34
1447 XM Purmerend

tel: 0299-468990 (maandag tot zondag van 18.00 tot 22.00 uur). Als je bent ingeschreven en je kan om wat voor reden dan ook niet deelnemen bel of mail ons dan wel even, dan kunnen we deelnemers die op de wachtlijst staan nog op tijd benaderen.
 

 
Deelname aan sport kan bepaalde risico's inhouden, zoals het oplopen van blessures. Deelname aan het camp vind geheel op eigen risico plaats. De organisatie en de sponsoren kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor enige schade in welke vorm dan ook. De organisatie behoudt zich het recht voor om foto's gemaakt tijdens het camp te gebruiken en te publiceren zonder recht op vergoeding voor anderen. Inschrijvingen kunnen door de organisatie zonder reden geweigerd worden.

Nieuwsbrief


Geef je nu op voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle evenementen en meer!Inschrijven Nieuwsbrief

Sponsors

Oqium
Oqium

Oqium

Deudekom
Deudekom

Moved By People

American Sports Safaris
American Sports Safaris

In2Work Coaching
In2Work Coaching

Fotoalbum